کفپوش اس پی سی (SPC) چیست و چه کاربردها و مزایایی دارد

24 بهمن ، 1400
مبلمان اداری آذران فضانما

کفپوش اس پی سی SPC از جدیدترین متریال های ارائه شده برای پوشاندن سطح منازل مسکونی و محیط های کاری و غیره می باشد که دوام و ماندگاری بالایی داشته و بر پایه پی وی سی تولید شده است. این کفپوش ها به دلیل برخورداری از پی وی سی و مواد سنگی نه تنها در برابر نم و رطوبت، بلکه خراشیدگی و ضربه نیز استحکام بالایی دارند. با توجه به جدید بودن کفپوش SPC گروه آذران در ادامه به معرفی ویژگی های آن پرداخته و قیمت، مزایا، معایب و تفاوت های آن نسبت به پارکت لمینت و پی وی سی را بررسی خواهد کرد.

کفپوش اس پی سی و کاربردهای آنکفپوش اس پی سی و کاربردهای آن

کفپوش اس پی سی چیست؟

با تغییراتی که در دنیای دکوراسیون بوجود آمده است، کفپوش اهمیت بسیار زیادی پیدا کرده و تنوع آن همیشه در حال افزایش است. به طوریکه در حال حاضر متریال های جدیدی برای پوشاندن سطح و کف منازل و سایر محیط ها به نام SPC معرفی شده اند.

کفپوش اس پی سی ساختار چند لایه ای دارد و در آن از کربنات کلسیم و پودر پی وی سی استفاده میشود. لایه سنگی که همان کربنات کلسیم می باشد، باعث میشود این نوع کفپوش استحکام بسیار بالایی داشته باشد و مواد پی وی سی منجر به عایق شدن آن در برابر نم و رطوبت و حتی حرارت و صوت خواهند شد.

اولین لایه از این کفپوش مواد سنگی مورد استفاده قرار میگیرد و برای لایه های بالاتر ابتدا طرح چاپی و بعد از آن لایه مقاوم کننده و محافظ رنگ نصب میشود. در نهایت ساختاری منسجم و چند لایه ای با ضخامت های مختلف که در اغلب مواقع بیش از 4 میلیمتر می باشد ارائه می گردد. همچنین لازم به ذکر است، ساختار تایل های این کفپوش ها به گونه ای طراحی شده اند که کلیک دار بوده و به همین دلیل نصب آسانی دارند.

آشنایی با کفپوش اس پی سی و مزایای آنآشنایی با کفپوش اس پی سی و مزایای آن

ویژگی های کفپوش SPC چیست؟

با توجه به اینکه از مواد سنگی و پی وی سی در تولیدکفپوش SPC استفاده میشود، به همین دلیل چند ویژگی منحصر به فرد در این نوع کفپوش به چشم میخورد که برخی از آنها عبارتند از:

عایق بودن کفپوش

همان طور که اشاره شد، یکی از اصلی ترین ترکیب های به کار رفته در این نوع کفپوش، مواد پی وی سی می باشد و به همین دلیل نم و رطوبت به داخل آنها نفوذ نمی کند. علاوه براین، ساختار چند لایه ای و استفاده از پودر سنگ در لایه زیرین کفپوش باعث میشود صوت و حرارت نیز از آن عبور نکند. در نتیجه می توان از آنها برای پوشاندن کف آپارتمان ها استفاده کرد تا آسایش و آرامش ایده آلی بین طبقات فراهم شود.

قابلیت شستشو کفپوش SPC

مواد پی وی سی و شفاف کننده که در لایه های رویی کفپوش استفاده میشود مانع از نفوذ نم و رطوبت به لایه های زیرین میشود. به همین دلیل با شستشوی سطح آنها تغییری در ظاهر و جلوه آنها بوجود نمی آید. علاوه براین، مواد پی وی سی و سایر ترکیبات به کار رفته در کفپوش SPC در تماس با مواد شوینده قوی و اسیدی تغییر رنگ نداده و به همین دلیل می توان براحتی آنها را شستشو داد.

استحکام بالا

از مهم ترین فاکتورهایی که در خرید کفپوش باید مد نظر قرار داد، مقاومت آنها در برابر تماس با اشیای نوک تیز و سنگین است. لایه سنگی استفاده شده در این کفپوش ها تاثیر فوق العاده ای بر افزایش استحکام آنها داشته و مانع از پارگی سطح آنها در تماس با اشیای سنگین میشود. همچنین لازم به ذکر است، دو لایه شفاف کننده و محافظ رنگ منجر به افزایش مقاومت کفپوش اس پی سی در تماس با اشیای نوک تیز می گردد.

تنوع در طرح و رنگ بالا

بر روی لایه سنگی یک لایه از طرح چاپی مورد نظر در این کفپوش ها قرار میگیرد. به همین دلیل تنوع در طرح های اجرا شده در آنها بسیار زیادی بوده و می توان در سبک های مختلف دکوراسیون از آنها استفاده نمود. همچنین لازم به ذکر است، برخلاف لمینت و پارکت های چوبی، رنگ بندی در کفپوش SPC بسیار زیاد است. به همین دلیل می توان هارمونی خوبی را در محیط ایجاد و بر اساس میزان نور و روشنایی و همچنین متراژ اتاق و فضای نصب گزینه ایده آل را انتخاب کرد.

ویژگی های کفپوش اس پی سی (SPC)ویژگی های کفپوش اس پی سی (SPC)

نصب آسان کفپوش اس پی سی

از دیگر ویژگی های این کفپوش ها می توان به نصب آسان و سریع آنها اشاره نمود. تایل های SPC پس از قرار گرفتن روی سطح به صورت کلیک دار به هم متصل میشوند. در نتیجه می توان گفت، نه تنها نصب آسانی دارند، بلکه تعویض و ترمیم آنها نیز به راحتی و در بازه زمانی کوتاه قابل انجام است.

تفاوت کفپوش اس پی سی و لمینت

کفپوش لمینت از دیگر انتخاب های بسیار پرطرفدار برای پوشاندن سطح خانه و محیط های کاری و اداری می باشد که از نظر ظاهری شباهت زیادی با اس پی سی دارد. این درحالیست که از نظر ساختار و ویژگی ها و متریال مورد استفاده برای تولید کاملا با هم فرق دارند. در یک مقایسه کلی می توان تفاوت کفپوش اس پی سی و لمینت را به صورت زیر بیان کرد:

  • پارکت لمینت برخلاف SPC در برابر نم و رطوبت مقاومت بالایی ندارد.
  • تماس اشیای نوک تیز و سنگین با لمینت منجر به خراشیدگی میشود و در SPC این طور نیست.
  • کفپوش های لمینت برخلاف اس پی سی تاثیر زیادی بر عایق شدن سطح در برابر صوت و حرارت ندارند.
  • لمینت در برابر حرارت مقاومت بسیار کمی داشته و به همین دلیل سطح آنها ممکن است دچار سوختگی شود.

تفاوت کفپوش اس پی سی و لمینتتفاوت کفپوش اس پی سی و لمینت

تفاوت کفپوش اس پی سی و پی وی سی

از دیگر کفپوش های پرکاربرد در ساختمان می توان به پی وی سی اشاره کرد که تقریبا شبیه به اس پی سی می باشند. در هر دو نوع این کفپوش ها از مواد پلیمری پی وی سی استفاده شده و به همین دلیل در برابر نم و رطوبت عایق می باشند.

از جمله تفاوت های بین این دو کفپوش می توان به استحکام بالای SPC به دلیل استفاده از لایه سنگی در قسمت زیرین اشاره کرد. همچنین لازم به ذکر است، ضریب نفوذ حرارت و صوت در پی وی سی بیشتر می باشد به همین دلیل عایق ایده آلی نمی باشند.

کاربرد کفپوش SPC

از آنجا که این کفپوش ها در برابر نم و رطوبت و همچنین تماس با اشیای نوک تیز و سنگین استحکام و مقاومت بالایی دارند، به همین دلیل می توان از آنها در محیط های مختلفی استفاده کرد. برخی از موارد کاربرد SPC عبارتند از:

  • نصب به عنوان کفپوش در منزل
  • امکان استفاده و نصب در سرویس بهداشتی به دلیل قابلیت شستشو و عایق بودن در برابر رطوبت
  • قابلیت نصب در آشپزخانه به دلیل مقاومت بالا در برابر حرارت و تماس با اشیای نوک تیز
  • قابل نصب در سالن های ورزشی و ادارات به دلیل مقاومت بالا در برابر تردد و رفت و آمد زیاد
  • امکان استفاده در بیمارستان ها به دلیل قابلیت شستشو و خاصیت آنتی باکتریال بودن
  • قابلیت نصب در اتاق کودکان به دلیل عدم استفاده از مواد سمی در روند تولید کفپوش

دیگر مقالات مرتبط با مطلب را در این بخش دنبال نمایید

راهنمای انتخاب کفپوش

تفاوت کفپوش با پارکت چوبی در چیست؟

تفاوت بین کفپوش های پارکت چوبی و پارکت لمینت

مزایای نصب کفپوش SPC

همان طور که در طول متن اشاره شد، چند نقطه مثبت در ویژگی های این کفپوش ها به چشم میخورد که عبارتند از:

  • عایق بودن در برابر نم و رطوبت
  • عایق بودن در برابر صوت و حرارت
  • استحکام و دوام و ماندگاری بالا
  • قیمت مناسب نسبت به پارکت لمینت و چوب
  • عدم استفاده از مواد سمی و سازگاری با محیط زیست
  • تنوع بالا در طرح و رنگ
  • نصب و ترمیم و تعویض آسان
  • مقاومت زیاد در برابر خراشیدگی و تماس با سیگار و سطوح داغ
  • سازگاری با سبک های چیدمان مختلف

قیمت کفپوش SPC

در تعیین قیمت کفپوش اس پی سی تا حد زیاد برند تولید کننده و همچنین ضخامت آنها نقش دارند. برندهای معتبر و شناخته شده به دلیل کیفیت بسیار بالای محصولاتشان قیمت های بیشتری را ارائه می دهد. علاوه براین، هر چه ضخامت این کفپوش ها بیشتر باشد، از متریال بیشتری در آنها استفاده شده و به همین دلیل منجر به گران تر شدن آنها خواهد شد. لازم به ذکر است که این کفپوش ها اغلب وارداتی می باشند و به همین دلیل با نوسانات نرخ ارز قیمت آنها نیز با تغییر مواجه میشود.

خرید کفپوش اس پی سی

علاوه بر ضخامت نوع مواد مورد استفاده و همچنین رعایت استانداردها در روند تولید می تواند تاثیر زیادی بر کیفیت کفپوش ایجاد کند. گروه آذران با سالها تجربه در این زمینه شرایط را برای خرید کفپوش اس پی سی با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت فراهم نموده است. جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان فروش این مجموعه تماس بگیرید.
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
6LcoQQ8gAAAAAIXVDhxLnuClb0j_S4Xyk5icLxGe